Atentie! Informaţiile oferite de aceast blog nu înlocuiesc vizita la medicul dumneavoastră. Scopul acestei lucrări este de a vă ajuta să înţelegeţi mai bine diferitele afecţiuni, tulburări, teste şi tratamente, astfel încât să puteţi comunica mai eficient cu medicul dumneavoastră şi împreună să colaboraţi pentru menţinerea unei mai bune stări de sănătate.

Aspirina la copii

Aspirina la copii

Aspirina este un medicament eficient pentru tratarea unei game de simptome şi de tulburări la adult. în general, este considerată blândă şi inofensivă, dar în anumite cazuri poate fi periculoasă, mai ales când este administrată copiilor. Folosirea aspirinei este corelată cu o boală a copilăriei numită sindromul Reye. Nu daţi aspirină copilului decât dacă este prescrisă de medic.
ASPIRINA este indicată în mod specific la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste (având o greutate corporală de 40 kg sau mai mare). În cazul pacienţilor cu o greutate corporală sub 40 kg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru a vă recomanda alte forme farmaceutice care conţin acid acetilsalicilic
 In locul ei, încercaţi acetaminofen, care ajută la ameliorarea durerilor uşoare şi este disponibil fără prescripţie medicală sub diverse denumiri, cum ar fi Tylenol, Panadol, Liquiprin şi Tempra. Acetaminofenul poate exista în diverse forme: picături, soluţie sau tablete. Fiecare formă are forţă diferită, aşa că e bine să citiţi prospectul şi să urmaţi cu grijă instrucţiunile, fiind atent la dozajul în funcţie de vârstă şi de greutate.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.