Atentie! Informaţiile oferite de aceast blog nu înlocuiesc vizita la medicul dumneavoastră. Scopul acestei lucrări este de a vă ajuta să înţelegeţi mai bine diferitele afecţiuni, tulburări, teste şi tratamente, astfel încât să puteţi comunica mai eficient cu medicul dumneavoastră şi împreună să colaboraţi pentru menţinerea unei mai bune stări de sănătate.

Hepatita A - Ce este heptita A, cum se transmit si recomandari

Hepatita A este o boală hepatică determinată de virusul hepatitic A. De obicei, se transmite prin consumarea alimentelor sau apei contaminate sau prin contact personal direct.
imagine ochi hepatita a

Recomandări 
 Seria de două doze a vaccinării antihepatitice A este recomandată copiilor care trăiesc într-o comunitate în care frecvenţa hepatitei A este cel puţin dublă faţă de media naţională (de obicei, în SUA în statele din vest). în plus, se poate lua în considerare şi vaccinarea copiilor care trăiesc într-o zonă unde frecvenţa hepatitei A este mai mare decât media naţională, dar nu este dublă. De asemenea, trebuie vaccinaţi copiii care suferă de o afecţiune hepatică cronică, au un deficit al factorilor de coagulare sau care călătoresc într-o zonă în care hepatita A este frecventă.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.